Om mig

Din tränare och massör i Bohus

Jäg är utbildad idrottslärare och gyminstruktör. Under tiden har jag även utbildat mig inom massageterapi. Genom en extra utbildning som pilates- och rehabiliteringstränare ägnade jag mig åt ortopediska funktionshinder och sjukdomar och lärde mig hur man förebygger och korrigerar smärtor.

Hos mig får du slappna av och glömma kvar vardagen för en stund. Tillsammans tar vi hand om din kropp och din själ. Jag använder behagligt ljus och musik för att skapa en avkopplande atmosfär. Du bör känna dig speciell!

Jag älskar att arbeta med människor och att lära. Jag har 15 års erfarenhet. Jag har lett ett flertal kurser med barn, vuxna och seniorer. Musiken är en viktig del av mina kurser och jag är övertygad om att den påverkar kursens stämning och framgång. Viktigast för mig är att du skapar ditt individuella mål. Oavsett om du vill finna styrka, lära dig något nytt, finna lugnet, träffa andra människor eller bara ha det roligt. Jag skapar så bra förutsättningar som möjligt, utgående från din profil, för att du ska nå just dina mål.

Som mamma till två småbarn kan jag tänka mig in i unga mammor och gravida och deras besvär. Efter flera års erfarenhet med barnmotion (förskolor, sim- och dansutbildning) har jag nu en liten tjej samt en grabbe som jag får motionera med dygnet runt. Dessutom tycker jag om att gå ut i skog och natur med min familj, som jag flyttade hit med från Tyskland för tre år sen. Tiden som blir över tillbringar jag gärna i trädgården eller vid symaskinen.

julia image